Добре дошли в Yu-Gi-OhDM моят сайт за Ю-Ги-О

Yu-Gi-Oh карти

Yu-Gi-Oh картиКрилатият Дракон На Ра(жълтата карта).Може да бъде призован само с думите на картата и три чудовища които трябва да жертвате.Обелиск Мъчител(синята карта).Най силният бог от всички,може да бъде призован с три жертвания.Слайфър небесния Дракон(червената карта).Тя също се призовава с три жертвания.Всяка карта си има странности,на Слайфър точките атака и защита се определят от това колко карти държиш,ако имаш пет петхиляди.Обелиск има 4000 точки атака но остава най силният бог заради скритите си ефекти.Ра след като е призована и са казани думите тя има безкрайна атака и защита но може да бъде унищожена.ВАЖНО:На боговете не действат trap cards,spell cards,magic cards и също така ефекти на други по слаби чудовища.
Екзодия е могъщо египетско чудовище,но не е по силна от боговете на горната снимка.Тя може да бъде призована само с петте карти лява ръка,ляв крак,дясна,ръка,десен крак,и естествено главата.На тази снимка е "Порталната Екзодия".

Тази Екзодия е на същият принцип.Обаче това е "Звездната Екзодия".

Това е черната "Екзодия Некрос".Тя е по силна от обикновенната и трябва да жертваш всички карти от обикновенната Екзодия за да я призовеш.

Това е зла карта известна като "Печатът на Духовете",но истинското и име е "Печатът на Орикалкос".Тази карта подсилва чудовищата на притежателят си с 500 точки атака.Но другите и две форми "Тутерос" която носи 1000 точки атака,и "Тритос" която носи 1500 точки атака.

Това е легендарно много могъщо чудовище.То се призовава слеД като жертваш три карти чудовища както при боговете.

Черният Магьосник,е силна и могъща карта.Любима на Юги,Черният Магьосник се комбинира с много магически карти(Magic card) и карта капан(Trap card).
Като цяло вече знаете за почти всички силни карти от Yu-Gi-OhDM. 
guir1 февруари 14
imam poveceto ot kartite
Daniel Milotinov8 февруари 14
Всички карти са много добре . Най - голямо фпечетление обърнах върху последните две карти :D
Ygio GX Ygio Zeksal22 февруари 14
a niakoi da znae kade i koga ste gi prodavat
Ygio GX Ygio Zeksal22 февруари 14
ili pk niakoi da znae po kolko se struvat
a.tatcheff17 май 14
niakoi kaza che se prodavat na slaveikov
КоментирайКоментирай
Уеб сайт в alle.bg