Добре дошли в Yu-Gi-OhDM моят сайт за Ю-Ги-О

Yu-Gi-Oh карти

Крилатият Дракон На Ра(жълтата карта).Може да бъде призован само с думите на картата и три чудовища които трябва да жертвате.Обелиск Мъчител(синята карта).Най силният бог от всички,може да бъде призован с три жертвания.Слайфър небесния Дракон(червената карта).Тя също се призовава с три жертвания.Всяка карта си има странности,на Слайфър точките атака и защита се определят от това колко карти държиш,ако имаш пет петхиляди.Обелиск има 4000 точки атака но остава най силният бог заради скритите си ефекти.Ра след като е призована и са казани думите тя има безкрайна атака и защита но може да бъде унищожена.ВАЖНО:На боговете не действат trap cards,spell cards,magic cards и също така ефекти на други по слаби чудовища.
Екзодия е могъщо египетско чудовище,но не е по силна от боговете на горната снимка.Тя може да бъде призована само с петте карти лява ръка,ляв крак,дясна,ръка,десен крак,и естествено главата.На тази снимка е "Порталната Екзодия".

Тази Екзодия е на същият принцип.Обаче това е "Звездната Екзодия".

Това е черната "Екзодия Некрос".Тя е по силна от обикновенната и трябва да жертваш всички карти от обикновенната Екзодия за да я призовеш.

Това е зла карта известна като "Печатът на Духовете",но истинското и име е "Печатът на Орикалкос".Тази карта подсилва чудовищата на притежателят си с 500 точки атака.Но другите и две форми "Тутерос" която носи 1000 точки атака,и "Тритос" която носи 1500 точки атака.

Това е легендарно много могъщо чудовище.То се призовава слеД като жертваш три карти чудовища както при боговете.

Черният Магьосник,е силна и могъща карта.Любима на Юги,Черният Магьосник се комбинира с много магически карти(Magic card) и карта капан(Trap card).
Като цяло вече знаете за почти всички силни карти от Yu-Gi-OhDM. 
Цветослав Стойчев 7 Юни 2015
Имам над 15 000 карти , къде се продават ?
Цветослав Стойчев 7 Юни 2015
Имам 28 Ра , 18 Обекса , 22 Небесни дракона и 15 Екзодии , но са цели . От другите тук имам по над 10 , а и много други карти , много по силни от тези . За събиращите дракони , имам цели тестета . ;)
Mario Balinov 20 Юни 2015
VSIAKA EDNAQ IMAM
Константин Василев 16 Ноември 2015
А някой знаели къде мага да закупя тримата богове
Dimka Emilova 7 Октомври 2016
някои знае ли от кои мога да купя екзодия некрос казвам се пламен методиев 7 октомври 2016 година
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg